Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikor? Hát most!

A rutinos kertészkedők ilyentájt már bizsergést éreznek, ha a vetőmagos zacskókra néznek. Én mostanában naponta végigrágom magam a zacsik hátulján, melyiket is kell most azonnal, melyiket később, és mi legyen azzal, amit most is lehet, meg később is. Hiába, tervezni kell.

0 Tovább

Figyeld a Holdat!

A Hold befolyással van a Földre, ez világos. Gondoljunk csak a legfeltűnőbb Hold által keltett jelenségre, az ár-apály ingadozására. A Hold már régóta izgatja az embereket, sok hiedelem és megfigyelés fűződik hozzá. Elég néhány horrorfilmet megnézni, hogy tudjuk, furcsa dolgok történhetnek a Hold különböző fázisaiban, de leginkább teliholdkor. Nem meglepő tehát, hogy a kertészkedésben is szerepet kap. Régen a holdfázisok szerint kertészkedni teljesen megszokott volt, aztán valahogy feledésbe merült. Mostanában a biokertészek kezdtek el ismét figyelni az égi vándorra. De mit csinál a Hold a növényeinkkel?

3 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek