Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vetemény az erkélyen

Még társasházi lakó koromban kezdtem a kertészkedést: az állandóan napos terasz arra csábított, hogy paradicsomot ültessek. Anyu hozott nekem palántát a piacról, én pedig három hatalmas cserépbe ültettem a magasra törő növényeket. Ültettem melléjük karót is, ami eleinte viccesen nézett ki az apró palánták mellett, de a növények hamar túlnőtték. Volt olyan év, hogy nem is kellett paradicsomot vennünk, és az az íz! A teraszon más is megnő, lássuk, mit ültethetünk még cserépbe:

0 Tovább

Hová fordul a gyökér?

Copyright: Plasticoop

Újabb magyar találmányról írnék, sajnos, ennek kifejlesztője már feladta a küzdelmet és nem foglalkozik többé gyártással. Egy különleges cserépről van szó, amelynek az alapelve egyszerű, de a hatása nagyszerű. Ez pedig a gyökérfordító cserép, azaz inkább edény, merthogy műanyagból készült. Elkészíteni nem bonyolult, nem is drága, mégsem terjedt még el.

2 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek