Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ökoriadó és szuperkukák

Bevallom őszintén, amikor először hallottam az Alma zenekart, nem igazán tetszett. Két kisgyerekkel azonban nem lehet sokáig elkerülni valamelyik koncertjüket, mivel nagyon aktív bandáról van szó. Amikor először láttam őket élőben, már nem is annyira bántam, hogy a gyerekeim kedvelik őket. Én is kedvelem, élőben szerintem nagyon jók. A gyermekeim az első sorokban ropták, még a kicsi is, pedig az első koncert idején még járni is alig tudott. (Érdemes olyan helyszínen felkeresni a koncertet, ahol van helyük a gyerekeknek táncolni, nagyságrendekkel emeli a hangulatot az ugrabugra gyereksereg látványa).

0 Tovább

Gyerekkert

A gyerekek szeretnek segíteni. A kertben különösen. A sikerélményt is szeretik. A kislányom már rábeszélt, hogy legyen saját kertrésze, amit ő gondozhat. Remek ötletnek tartom, biztos vagyok benne, hogy gondosan óvja és nevelgeti majd a növényeit. Ha mégsem, azt is megtapasztalhatja, mi történik az elhanyagolt növényekkel. Már alig várjuk a tavaszt. Csak azt nem tudom, a kisfiam mit fog szólni: ő még kicsi az önálló gondoskodáshoz, de ami a nővérének van, az neki is kell. Lehet, hogy a végén ő is ültet majd? De mit?

4 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek