Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katica-lak

Minden gyerek kedvenc bogara a katica. Külön öröm, hogy a katica igen hasznos a kertben, így nyugodtan támogathatjuk erdőn-mezőn járva a gyermek katicagyűjtését. Ha otthon az állatkát egy alakuló levéltetű-kolónia közepébe helyezzük, biztos ott marad egy ideig. Ha még tovább ott akarjuk fogni, készíthetünk neki házat is: a koszt-kvártély nagyon vonzó egy kertben a katica számára. Ügyes kezű apukák, anyukák, nagyszülők, munkára fel, a gyerekek biztosan szívesen segítenek!

0 Tovább

A hétpettyes terminátor

Mindig nagy szenzáció nálunk, ha a gyerekek találnak egy katicát. Kicsit sajnálom ilyenkor a kedves kinézetű hatlábút, mert jól megtúráztatják, mire felérhet a gyerekkéz csúcsára és elmenekülhet. Gondolom, hozzászoktak már ehhez: ősidők óta így jár az a katica, aki gyerekes házhoz teszi be a szárnyát. Pedig a gyermekeink kedvence félelmetes tömeggyilkos. Ha a levéltetvek szemszögéből nézzük.

0 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

2011.04.06.

Utolsó kommentek