Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karón zöldség

Tavaly a paradicsomaim az égig nőttek. Először egy rövidebb bambuszkaró volt mellettük, de ezt hamar kinőtték. Jött a 2,5 méteres karó, ezt azonban már nem tudtuk olyan jól leszúrni, nem lett elég stabil. Elég szeles volt felénk a nyár. A karók és a növények egy darabig bírták, aztán megadták magukat és felborultak. Esőben különösen nagy élvezet volt kirohangálni, hogy valahogy talpra állítsuk a három méteres, paradicsomtól roskadozó növényeket. Így idén a támaszték kiemelt figyelmet kap.

2 Tovább

Celebek a biokertben

Az, hogy egy híres séf, mint Jamie Oliver biokertészkedésre adja a fejét, mindenképpen figyelemre méltó, de nem olyan szokatlan. A konyha legnagyobbjai a jó alapanyagokat keresik, és ezt sokszor a biozöldségekben találják meg. Nem is beszélve a húsról: egy békésen kapirgáló csirke húsa nem hasonlítható a "csirkegyárak" termékeihez. A más szakmabéli hírességek között eddig is divat volt a gasztronómia, számos híres színész és rendező lett pl. étteremtulajdonos. Szerencsére mostanság a biokertészkedést is menő felvállalni a családi birtokon.

2 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

2011.04.01.

Utolsó kommentek