Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terméktapasztalat – Natur Biokál 01

A kedvenc termékem a Biokál 01 (és a tápkocka is, na meg a vetőmagok persze, de ez!). Egy jó darab gyepet sikerült megmenteni a segítségével, ami nagyon nagy szó. Korábban már írtam, hogy a téli hótakaró alatt, megtámadta a hópenész. Főleg azon a részen, ahová a járdáról ellapátolt hó került. Tavasszal olyan rettenetesen nézett ki, hogy az hittük, vége. Lehet újra telepíteni. Ami nagyon kellemetlen, mert pont az a rész döglődött, amit elég sokat használunk: ott egy újratelepítés nagyon macerás lett volna. A gyógymód a következő volt: szellőztetés, Biokal 05 (a turbózott komposztbomba) kiszórása a fű közé, és permetezés Biokal 01 nevű szerrel. Eleinte hetente permeteztük, aztán kéthetente, most már csak ha eszünkbe jut. Mostanában eszünkbe fog, mert a járda melletti rész szeret kiszáradni, kicsit turbózni kell rajta.

0 Tovább

Terméktapasztalat – Biokal 03 tápkocka

A Biokiskert saját bőrén ill. kertjén tesztelt termékei közül következzen a Natur Biokal termékek egy igen népszerű tagja: a tápkocka. Nagyon megörültem neki, mert talajfertőtlenítő hatással is rendelkezik. Tavaly nálunk a retek kihúzás után rögtön a kukában landolt, mert tele volt kukaccal. Nagyon mérges voltam rájuk, mert imádom a retket. Többen is javasolták, hogy a magok mellé vessek egy kis rovarirtót is, de ez a módszer nem nyerte el a tetszésem. Így azon növények közé, amelyeknek a föld alatti részére pályázom, tápkockákat ültettem. A palánták alá is. Az újonnan ültetett dísznövények is kaptak, sőt, a régebbi, nem túl fitt növények mellé is beástam egyet-kettőt. Íme az eddigi tapasztalatok:

0 Tovább

Terméktapasztalat – vetőmagok

Ha az ember árulni kezd valamit, ki is próbálja. Nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert a saját igényem adta az ötletet az értékesített áruk köréhez. Én magam szerettem volna biokiskertet, és mivel nehezen találtam hozzávalókat, úgy döntöttem, felkutatom őket és megosztom mindenkivel. Izgatottan próbálgattam a termékeket, lassan látom az eredményt is. Nézzük először a bio vetőmagokat!

2 Tovább

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Utolsó kommentek