Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Természetes árnyékoló

Növényturkáló-béli bolyongásainknak számos végterméke látható a kertünkben. Volt egy kép a fejünkben, hogy nagyjából milyen stílusú kertet szeretnénk, a konkrét növények kiválasztását azonban sokszor az alkalom szülte: ha találtunk valamit jó áron, ami tetszett, hát megvettük. Így került az oldalkertbe a két gyönyörű oszlopos gyertyán.

3 Tovább

Csizmát az asztalra?

Virágok a veteményben? Bizony, egy biokertben ez nem meglepő. Hozzátartozik. Ahogy a fűszernövények is. Nekem jobban is tetszett így az ágyás, nem volt olyan egyhangú. Az alább felsorolt növények mindegyikét nyilván nem tudjuk elültetni, mert akkor nem marad hely a lényegnek. Én az első négyet passzírozom bele az ágyások réseibe, de válogassatok kedvetek szerint!

0 Tovább

Honi bokrot a kertbe!

Gyakori az erdőben, ritka a kertekben, pedig gyönyörű bokor. A termése ehető, sőt egészséges és finom is. Mi az? Aki erdő közelében nőtt fel, előnyben van. Én, városiként, nemrég találkoztam csak vele, de nagy kedvencem lett. A som.

4 Tovább
12
»

biokiskert

blogavatar

Az egészséges, természetes, kártevők és növényvédőszerek nélküli bio konyhakertről, egyéb kertrészekről és arról, ami ezekről még eszembe jut. Kezdőknek, haladóknak, mindenkinek.

Legfrissebb bejegyzések

2011.04.29.
2011.03.02.
2011.01.10.
2011.01.05.

Utolsó kommentek